Yes or No ..

    Din pacate inca nu intelegem ce inseamna iubirea ! Cu toti facem greseala sa credem ca prietenii, familia, iubitul(a) sunt ai nostri si ne apartin .. Ei fac parte din viata noastra, dar asta nu ne da dreptul sa ii controlam si sa ne insusim toata viata lor .. „Daca iubesti pe cineva, lasa-l sa plece, fiindca daca se va intoarce, va fi pentru totdeauna al tau. Si daca nu se va intoarce, inseamna ca nu a fost niciodata al tau.” (Khalil Gibran)

Trecem prin viata fara sa realizam ceea ce avem si sa regretam ceea ce credem ca nu am avut  .. E o polemica ce se naste in fiecare atunci cand apare primul semn de indoiala, primul sentiment de nesiguranta si continua pana in ultimele clipe, atunci cand ar trebui sa multumim divinitatii pt o viata plina de iubire, noi traim regretele celor mai neimplinite vise .. NU apreciem ceea ce avem si regretam ceea ce nu stim ca am avut .. Iubirea e peste tot si ne inconjoara, trebuie doar sa o percepem ca atare si sa incercam sa facem parte din ea .. ceea ce daruiesti ar trebui sa se regaseasca in ceea ce primesti .. Daca balanta e disproportionata atunci nu inseamna ca ai gresit cu ceva .. ci doar ca ai mai mult de oferit decat persoanele din jurul tau .

Ajungem sa iubim nu gasind o persoana perfecta, ci invatind sa vedem  o persoana imperfecta ca fiind perfecta  –  Angelina Jolie

Image

“If you love a flower, don’t pick it up.
Because if you pick it up it dies and it ceases to be what you love
So if you love a flower, let it be.
Love is not about possession.

Love is about appreciation.”    OSHO

always L.I.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s