Respect sau bataie de joc ..?

De ce oare ori de cate ori ai nevoie de sistemul medical din Romania te izbesti de tot felul de situatii de neimaginat si de oameni imposibili, care in loc sa iti faca suferinta mai usoara, doar te incurca si iti provoaca nervi si discomfort. De ce ? De ce oare noi nu meritam mai mult ? De ce traim intr-o societatea unde bataia de joc si umilinta a devenit o obisnuinta in institutiile noastre …?

” Un om care traieste in spiritul valorilor ce sprijina viata nu va incerca sa dovedeasca nimic; nici sfintenia, nici bunatatea, nici puterea sa. De aceea oamenii de acest calibru traiesc mai degraba in izolare, dar atunci cand cerem exprimarea iubirii, s-ar putea sa-i intalnim, iar intalnirea cu ei ne poate schimba viata. ”Octavian Paler

Stiu ca e greu .., dar schimbarea e inevitabila si oricum, mai devreme sau mai tarziu tot vom realiza ca daca nu schimbam felul in care gandim, ne comportam sau traim,  riscam sa ne pierdem umanitatea , constiinta si sufletul . Nu e greu sa fii OM , trebuie doar sa cauti inauntr-ul tau si sa redescoperi bunatatea si compasiunea .. sa constientizezi ca ceea ce oferi e si ceea ce vei primi . Traim intr-o societate plina de artificialitatea si devine din ce in ce mai greu sa creezi ceva de calitate , dar eu nu imi pierd speranta si cred ca intr-o zi ne vom trezi la realiatate .

always L.I.

Image

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s