Winter frenzy ..

 Image

 Declar deschis sezonul de iarna, avand in vedere ca astazi a nins pt prima oara  .. Desi inca nu sunt pregatita pe deplin pt aceasta perioada, recunosc ca sunt incantata de schimbarea de look ce va trebui facuta odata cu venirea primilor fulgi de nea . Accente de alb pur si materiale texturate in culori reci fac din acesta iarna sa fie una promitatoare din punct de vedere al modei.

Ambiguitatea dintre masculin si feminin, forta si fragilitate, opulenta si grunge, trecut si prezent refecta, de fapt personalitatea cu nenumarate fete ale femeii de astazi si sarbatoreste inainte de toate , stilul personal Echilibrul intre personalitatea fiecaruia si cate putin din ceea ce se poarta va face diferenta intre stilul personal si efectul de turma . Tenditele nu inseamna tipare ce se potrivesc tuturor, ci linii generale ce se pot mula pe orice stil si personalitate in functie de combinatiile facute si atitudinea cu care sunt purtate . Colierele ”statement” purtate peste pulovere tricotate si combinatiile de  piele cu dantela pot reda o noua stralucire garderobei care poate fi accesorizata din plin iarna aceasta. Piesele din blana si piele sunt la mare cautare , fiind combinate cu dantelarii si tricotaje divers colorate . Cizmele peste genunchi sunt un must have ca si  topurile cu peplum asociate unor pantaloni creion din piele, rochiile din dantelă cu spatele gol sau fustele conice. Accesoriile sunt opulente toamna asta. Sunt obraznice şi frivole, înnobilate cu cristale masive, ce sclipesc în rubiniu şi smarald.

Nu neglijati capul , ce trebuie acoperit cu caciulite sau palarii cu boruri mari sau mici ce ne dau un aer mai sofisticat .

 

ImageImageImageImage

 always L.I.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s