Live .. Feel .. LOVE

Image

Se apropie cea mai plina de dragoste zi din an ❤ Sfantul Valentin sau ziua indragostitilor ❤

  Pentru cei care nu stiu Sfântul Valentin, sau Valentin din Terni (latin. Valentinus) este un martir declarat ca sfant al crestinilor romano-catolici, care a trăit în secolul III, fiind episcop în Interamna (azi: Terni, Italia).

După legendă el ar fi cununat un păgân cu un creștin, dăruia tinerilor îndrăgostiți flori din grădina lui, a vindecat bolnavi. A fost învinuit de „cununare religioasă” a perechilor de îndrăgostiți, în ciuda poruncii împăratului roman Claudius II (268-270). De aceea, a fost condamnat la moarte și executat pe 14 februarie 269, din cauza credinței lui.

Azi, Valentin este considerat patronul protector al îndrăgostiților. În cinstea Sfântului Valentin, în Statele Unite și mai nou și în statele europene, se fac petreceri si baluri. Îndrăgostiții își fac cadouri. In calendarul ortodox sfântul Valentin se sărbatorește pe 30 iulie . Mai multe informatii gasiti aici ..

http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/originile-zilei-indragostitilor

Desi mult controversata aceasta sarbatoare pentru mine are un farmec aparte si imi place orice ocazie care nu face decat sa celebreze iubirea si pasiunea intre doi oameni indragostiti . Nu stiu ce parere aveti voi , dar eu sincer abia astept sa ma las invaluita in magia acestei zile ce vine sa ne insenineze viata cu flori si cadouri minunate .

Image

Fie ca primiti flori, parfumuri, bomboane sau doar o declaratie de dragoste, fiecare gest are maretia lui si pentru fiecare exista acel ceva ce il face fericit(a). Iubesc florile, dar mai ales dimineata… Iubesc ciocolata, dar mai ales seara… Iubesc parfumul… dar mai ales pe el! Simt, iubesc si traiesc .. Asta este deviza dupa care imi incep ziua .. si care ma defineste. Sunt curioasa voi dupa ce principii va traiti viata si daca iubirea are un loc de baza in viata de zi cu zi !?!
Culoare rosu este predominanta in aceasta zi , dar nu si obligatorie .. Puteti straluci in magia iubirii ,fara sa fie nevoie de prea multe ”brizbrizuri” Intotdeauna mergeti pe principiul ”less is more” decat sa exagerati cu machiajul , rochia si coafura . Chiar daca e vorba doar de o piesa de lenjerie sau un ruj, prefer simplitatea .Fiecare femeie ce este iubita radiaza si emana o caldura sufleteasca ce nu face decat sa o infrumuseteze. Stiu ce ziceti .. de ce oare e nevoie de o ocazie speciala sa sarbatorim dragostea ? Asa este ! Dar cu timpul, grijile cotidiene si rutina ne fac sa uitam sentimentele ce ne-au facut sa ne indragostim si de aceea e bine din cand in cand sa facem o pauza si sa reflectam la tot ce conteza in viata noastra si sa iubim asa ca in prima zi .. si sa traim momentul .. care pentru multi este scurt, iar pentru cei norocosi tine o vesnicie .

Image

De cateva zile a aparut un filmulet cu o declaratie de dragoste emotionanta .. Sper sa va placa si sa va inspire in zilele ce vor urma ..

http://cool4ideas.com/2014/02/the-most-beautiful-video-ever.html

With love , always L.I.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s