Daca florile ar vorbi ..

Image

 

Femeile probabil sunt cele mai frumoase, plăcute și necesare ființe de pe Pămînt. Ele întotdeauna au reprezentat cea mai bună sursă de inspirație,  pentru femei s-au ținut cele  mai motivaționale discursuri și tot femeia a stat la începutul marilor schimbări în lume.

S-a creat o deprindere precum că unei femei îi dai flori și îi spui cuvinte frumoase doar cu anumite ocazii. Însă, în mod contrar, zilele obișnuite sunt cele mai oportune pentru a face un compliment unei femei. Si prin compliment a nu se intelege o simpla insiruire de cuvinte, ci poate fi un gest, un zambet, o floare, o atingere sau pur si simplu o privire ce poate spune mai mult decat niste cuvinte fara valoare ..

Totusi daca florile ar putea vorbi .. ti-ar spune ce este in sufletul celor care le cumpara .. daca intentiile sunt curate sau daca doar mascheaza un deficit sau o greseala . Daca au fost cumparate din dragoste sau pur si simpla obligatie .. daca zambetul care ti-l ofera este de scurta durata sau daca dureaza o viata .. florile simt si transmit mai departe durerea, bucuria, dragostea, obligatia sau vinovatia . Nu merita sa facem un gest daca nu porneste din inima.. deoarece se poate intoarce impotriva noastra. Iubesc toate florile si consider ca fiecare are ceva aparte si poate transmite ceva unic persoanei daruite. Viata este prea scurta pentru a o lasa sa treaca pe langa noi .. trebuie trait fiecare moment ca si cum ar fi primul si ultimul ..

Femeile sunt făcute pentru a fi iubite, nu înțelese – Oscar Wilde

Image

Pentru ziua de 8 Martie am ales sa fiu o floare 🙂 intr-o fustita H&M, un pulover roz de la New Look, jacheta creatie proprie, ”sneakersi” Zara si o geanta Michael Kors .

 

ImageImageImageImage

 

Image

Si pentru ca aceasta zi nu ar fi completa fara flori .. un buchet minunat de trandafiri, care insenineaza pana si cea mai intunecata zi .

Image

 

With love, always L.I.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s