making off – BLOOM collection 2014

Image

Implinirea mea vine din lucrurile facute cu dragoste. O mare dragoste o reprezinta moda si tot ce tine de frumos. Moda este un refugiu, dar si o realizare. Aici visele pot deveni realitate si pot transforma orice fetita in femeie si orice femeie in fetita .

„Fleacuri frivole, pe cat par, hainele au o functie mult mai importanta decat sa ne tina de cald. Acestea schimba perspectiva noastra a lumii, precum si perspectiva lumii asupra noastra” – Virginia Woolf, Orlando

BLOOM este o colectie inspirata din culorile celebrilor macarons .. Jucausa si delicata, aceasta colectie face deliciul acestui sezon care se asteapta a fi unul cat mai colorat si mai insorit . Croiurile lejere si feminine fac parte din conceptul mininalist si captivant al aceste colectii ce imbina utilul cu placutul. Piesele vestimentare au fost gandite in asa fel incat sa poata fi combinate intre ele si in functie de accesorizare sa poata corespunde diverselor evenimente din viata noastra. Fie ca mergem la birou, la cocktail sau pur si simplu iesim la o cafea cu prietenele, functionalitatea fiecarei piese in parte este multipla si diversa.

Image

Printre nori si printre flori , happy ME 🙂 Alaturi de prietena mea Florina Astilean si sora ei Ami ( https://www.facebook.com/florina.astilean?fref=ts ) am creat niste cadre vesele si deosebite. Pot spune ca am fost un trio fantastic .. fiecare avand un rol important in crearea unei lumi minunate in care produsele BLOOM ies in evidenta minunat. Lumea noastra BLOOM este una inflorita si insorita, vesela si obraznica, dar si feminina si functionala in acelasi timp. Delicatetea culorilor indulcesc pana si cea mai amara zi din viata noastra, deaceea incurajez in acest sezon alegerea unor piese vestimentare vesele si inflorate, pline de viata si rafinament.

Image

Image

Image

Image

ImageImageImageImageImage

With love, always L.I.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s