Natural beauty

IMG_9142-0.JPG Intr-o lume in care se promoveaza prostul gust si excesele de tot felul, oare am uitat ce inseamna naturaletea ? Eu sper ca nu .. Tocmai de aceea sunt extrem de bucuroasa cand intalnesc oameni ce imi impartasesc principiile . Una din acele persoane este Camelia 😉 lucreaza la Vestige in domeniul cosmetic si saptamana aceasta si-a facut timp sa imi povesteasca putin despre extensiile de gene pe care le promoveaza ..

IMG_9137.JPG Genele folosite sunt fabricate din mătase si sunt foarte fine ca textura.
Extensiile sunt executate individual pentru fiecare client in parte in functie de marimea si forma ochilor, lungime si grosimea genelor naturale.
Genele nu provoaca alergii, isi mentin forma pe tot parcursul purtarii lor si se potrivesc absolut cu culoarea si textura genelor naturale .
Cea mai reusita metoda in lume de extensii gene sunt Extensiile dupa Tehnologia Japoneza. Metoda consta in extensia fiecarei gene in parte cu ajutorul unui adeziv special flexibil si nonalergic. Genele extinse sunt foarte comode si nu creeaza discomfort. Datorita tehnologiei japoneze forma genelor pot fi modificate dupa dorinta, la fel si grosimea lor.Lungimele genelor sunt diferite de la 8mm – 14mm, datorita lungimelor putem obtine formele dorite. Binenteles ca nu am rezistat tentatiei si mi-am pus si eu 😉

IMG_9143.JPG Dupa cum se vede efectul nu este unul „Wow” ci unul natural si bine definit ! Exact ce mi-am dorit ! – Au nevoie de o îngrijire specială, în sensul că trebuie evitată folosirea demachiantelor pe bază de ulei pe gene şi în jurul genelor; dacă folosiţi crema de noapte, aplicaţi-o cu 15 minute înainte de culcare; pentru curăţarea genelor şi a ochilor nu folosiţi produse cu puf (dischete demachiante din bumbac, spre exemplu); nu frecaţi agresiv .Genele țin pana la 3 luni cu o întreținere la 3 saptamâni. Preț întreg -350 /Întreținerea -150 /1 fir-3,5

IMG_9332-0.JPG

IMG_9327-0.JPG

Camelia va asteapta la Vestige https://www.facebook.com/vestigeatelier pt mai multe informatii si pt tot ce tine de cosmetica !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s