Suntem ceea ce suntem

IMG_7761 De ce ? Pentru ca pot ! De ce ? Pentru ca vreau ! De ce ? Pentru ca stiu ! Suntem suma viselor noastre, rezultatul actiunilor si finalul unui drum lung si incalcit … Visam, ne trezim si realizam . Nu doar ca visele fac parte din noi, dar ca noi facem parte din ele . Simplu, stiu, dar atat de complicat ! Recunosc, imi place sa scriu desi in ultima vreme nu prea am profitat de acest lucru . Tot timpul am incercat sa imi gasesc scuze, dar de fapt am realizat ca fug .. fug de responsabilitatea cuvintelor asternute pe „hartie” de nemurirea lor si de apasarea intelesului neinteles. Dupa cum zicea Kant : „A simţi nu este nimic altceva decât a gândi.”

IMG_7801 Viata cu adevarat traita este in trecut sau in viitor – prezentul este un interludiu… un straniu interludiu in care recurgem la trecut sau viitor ca sa ne slujeasca drept marturie ca traim. – Eugene Gladstone O Neill

IMG_7806 Termin intr-o nota euforica si va declar ca sunt indragostita, indragostita de cuvinte, forme si culori . O sa incerc sa nu uit sa va incant/descant cu cate un articol imprevizibil si sincer .

IMG_7805 With love, always L.I

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s