20 de zile pana la 30

IMG_8080 “Cred în roz. Cred că râsul este cea mai bună metodă de a arde caloriile. Cred în sărut, în sărutul pasional. Cred în a fi puternic atunci când e greu. Cred că femeile cele mai frumoase sunt femeile fericite. Cred că mâine este o nouă zi şi cred în miracole.”

Audrey Hepburn

20 de zile pana la „miraculosul” 30 . Nu stiu daca sa fiu trista ca imbatranesc sau fericita ca am ajuns la o varsta minunata si uitandu-ma in spate mandra de ce am realizat pana acuma. Singurul regret este ca am trait cu regrete.. Viata este asa cum vrei tu sa fie .. Nu sunt descurajata de schimbarea prefixului, dar recunosc ca nici foarte incantata ! Stiu, o femeie adevarata este cea dupa 30 de ani . Nu stiu despre voi dar dupa cum spunea Evita Peron „Eu sunt propria mea femeie.” Cu bune, cu rele tot ce tine de natura si personalitatea noastra ne dau contur si ne coloreaza identitatea. Inima imi bate parca mai tare.. traind in suspans pana in clipa decisiva de 13 martie .. asteptand sa vad daca se va schimba ceva, daca mintea va realiza aceasta schimbare ca un pas inainte, nu unul inapoi ! Poate eu exagerez, nu stiu despre voi dar sincer astept cateva ganduri despre ce ati simtit voi atunci cand s-a produs schimbarea ! Eu stiu sigur ca va voi scrie .. Desi o sa fiu intr-un loc minunat, deoarece am ales un loc special unde sa ma trezesc de ziua mea.. imi voi face timp sa va scriu ce simt si ce traiesc.

IMG_8078 Nu sunt o persoana complicata, dar recunosc ca sunt complexa, nu am asteptari mari, dar stiu ce pot realiza ! Sunt suma actiunilor mele si a tuturor gandurilor si sentimentelor. Sunt o fata sensibila si o femeie puternica. Stiu ce vreau si stiu cum se obtine! Vreau totul sau nimic! Nu stiu daca este de la zodie ( pesti) sau pur si simplu este natura noastra sa fim asa nesiguri, dar optimisti.. simpli, dar complicati !

IMG_8080-0 With love, L.I

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s