Ultima zi .. Paris 

 Si asa cum orice lucru bun, se termina repede.. S-a incheiat si perioada de Paris . Gata, „back to work”! Acum pot spune ca sunt linistita si chiar mai inspirata pentru creatiile mele . Parisul este o sursa infinita de inspiratie si daca stii ce vrei foarte usor poti gasi repere care sa ti se potriveasca . Raportat la nivelul de calitate tot ce tine de moda, arta sau simplu trai de viata suntem cu mult in urma.. M-am nascut in Romania si sunt mandra de asta, tocmai de aceea cred ca putem schimba ceva in demersul lucrurilor din tara noastra. Putem alege sa deschidem o revista de moda, arhitectura, istorie sau sa eliminam posturile ce denigreaza, compromit sau injosesc persoanele pt a face audienta. Putem citi o carte, putem vizita un muzeu ,  un oras istoric ( fie ca o facem printr-o vacanta, fie ca o facem uitandu-ne la discovery channel sau history ) ! Tot ce imi doresc este sa ajung sa inspir oamenii sa deschida ochii sa vada frumusetea din jurul lor si sa nu lase umbra regretelor sa le intunece viitorul. Abia astept sa ma apuc de treaba, deoarece anul acesta am cateva mirese, pe care mi-am propus sa le fac superbe ❤️ plus multe alte proiecte surpriza .

Galeriile de Arta Saint Honore (   http://www.galeries-bartoux.com/fr/pages/intemporarty.html ) Dreapta Elephant Spatial by Salvador Dali / Stanga Crane Aux Papillons by Philippe Pasqua

Abercrombie & Fitch ( http://m.eu.abercrombie.com/shop/eu?DM_PersistentCookieCreated=true ) 

Desi pare ireal, nu este .. Visele pot deveni realitate!

Galeriile Lafayette ( http://www.galerieslafayette.com )  Vitrina I.D.Sarrieri  ( http://www.sarrieri.com/store_closed.html )  Moschino ( http://www.moschino.com/ro )

Luvru ( http://www.louvre.fr/en )  Turnul Eiffel ( m.toureiffel.paris )  Galeriile Lafayette ( http://www.galerieslafayette.com )  Palton Lola by Laura Ion  Arcul de triumf Champs Elysee / palton Lola by Laura Ion  Hotel Maison Favart ( http://www.lamaisonfavart.com/m/ ) Tin sa precizez ca hotelul l-am rezervat de pe  http://www.booking.com Budha Bar ( http://www.buddhabar.com/en/restaurant-bar-buddha-bar-paris-20#  )   Va urma ..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s