13 Dare to share ! 

   
 Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume. – Mahatma Gandhi  
 Desi pe 13 martie este ziua mea, anul acesta m-am gandit sa fac ceva diferit. De multe ori ma intrebam care este rolul nostru in aceasta lume?! In 30 de ani am ajuns la concluzia ca nimic nu conteaza mai mult decat amprenta pe care o lasi in viata celorlalti din jurul tau ! De curand am primit o invitatie de la cineva drag la un eveniment caritabil organizat pentru a celebra o initiativa minunata ce are ca scop ajutorarea copiilor cu probleme ! Am mai scris despre aceasta initiativa si anul trecut daca va mai amintiti ,,13 cu atitudine” o initiativa creata de Ramona Mindru .  

 Anul acesta vom sarbatori impreuna ziua de 13, incercand sa schimbam mentalitati si sa reusim sa ajungem la inimile oamenilor dornici sa ajute pe cei care au nevoie de ajutorul nostru . Ma simt onorata sa iau parte la acest eveniment si vreau sa va invit cu drag sa fiti alaturi de mine, alaturi de noi pentru a incerca sa schimbam cat mai multe destine . Haideti sa cream o noua moda, cea de a face o fapta buna macar odata pe an ! Haideti sa inspiram cat mai multi oameni sa fie mai buni, mai responsabili, mai plini de compasiune . Haideti sa fim alaturi de acesti oameni frumosi care au curajul sa se ridice din mediocritatea societatii ce ne inconjoara si sa schimbe vieti! 

  Menţine-ţi gândurile pozitive pentru că gândurile tale se transformă în cuvintele tale. Menţine-ţi cuvintele pozitive pentru că ele se transformă în acţiunile tale. Menţine-ţi acţiunile pozitive pentru că acţiunile se transformă în deprinderile tale. Menţine-ţi deprinderile pozitive pentru că ele se transformă în valorile tale. Menţine-ţi valorile pozitive pentru că valorile se transformă în destinul tău.- Mahatma Gandhi 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s