Weekend cu peripetii 

 Nu uita niciodată că pielea se încreţeşte, părul încărunţeşte, iar zilele se transformă în ani… dar ce e mai important se conservă; forţa şi determinarea ta nu au vârstă. Spiritul tău este cel care îndepărtează pânzele de păianjen. Dincolo de orice punct de sosire e unul de plecare. Dincolo de orice reuşită e o altă încercare. Cât timp trăieşti, simte-te viu. Dacă ţi-e dor de ce făceai înainte, fă-o din nou. Nu te pierde printre fotografii îngălbenite de timp… mergi mai departe atunci când toţi se aşteaptă să renunţi. Nu lăsa să se tocească tăria pe care o ai în tine. Fă astfel ca în loc de milă să impui respect. Când nu mai poti să alergi, ia-o la trap. Când nu poţi nici asta, ia-o la pas. Când nu poţi să mergi, ia bastonul. Însă nu te opri niciodată. – Maica Teresa 

  Week-endul acesta am avut parte de o incercare grea .. nu eu personal, dar jumatatea mea s-a fost accidentat in timp ce facea wakeboarding pe Tarnita ! Asa de rau incat a avut fractura multipla la brat ! Poza atasata mai sus ⬆️… Soc  ! Primul contact cu departamentul de urgenta de pe Clinicilor ! Surprinzator !  De admirat promptitudinea si seriozitatea cu care trateaza fiecare caz .. Respect ! Dupa ce i s-au facut toate investigatiile si i s-a acordat primul ajutor , am fost trimisi mai departe la Spitalul de Ortopedie. Cunoastem problemele din spitalele noastre de stat de aceea sincer ma asteptam sa dureze,sa stam la coada , dar nu a fost cazul . Intre timp am sunat pe domnul doctor Mihai Picos, prieten apropiat si i-am explicat ce s-a intamplat . Nefiind in oras ne-a linistit ca vom fi tratati corect si ca sa nu ne facem griji ca totul va fi bine ! Si asa a si fost ! Ne-am internat si am asteptat momentul operatiei . In toate zilele cat am stat acolo am vazut multe si multi .. Multa lume cu probleme si conditii de „stat” Mi-a fost rusine de sistem . Oameni capabili, dar intr-un cadru trist si lasat in derizoriu .. De ce ?! De ce nu ne respectam mai mult ? Pacat ! Pacat de toti acei oameni capabili si pasionati care isi iubesc meseria si oamenii si care vor fi obligati de sistem sa plece in strainatate. Si totusi mai sunt si exceptii care in pofida sistemului fac compromisuri si raman sa ajute, sa demonstreze ca se poate si asa, in aceste conditii derizorii . Marti 31 mai , ora 8.30 incepe interventia chirurgicala, realizata de doctorul Mihai Picos. Dupa ce a fost izolat nervul, s-a montat o placuta de titan. Operatia a durat aproape 4 ore.. Greu! Greu pentru mine care am asteptat cu nerabdare rezultatul interventiei . Pentru curiosi, dar nu pentru cei slabi de inima voi atasa o poza facuta in timpul operatiei ! Repet , doar pentru cei care se pot uita la un tesut deschis fara sa lesine !!! 

  Operatia a fost un succes ! Mii de multumiri lui Mihai Picos si intregii echipe . Acuma asteptam cu rabdare si calmante recuperarea . Rezultatul il voi posta peste o luna/doua ! Multumesc si tuturor prietenilor ce ne-au fost alaturi si ne-au incurajat ! Important in viata este sa ai oameni in jurul tau pe care te poti baza in momente critice ! La bine toata lumea roieste in jurul tau, dar la greu doar cativa fac fata ! Oricum pentru noi a fost un test, o lectie de viata ! Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine si sunt constienta ca mai este drum lung pana la vindecare completa, dar macar sunt linistita ca ce a fost mai greu a trecut ! 

 Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru ! Sanatatea este foarte importanta! LI 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s